Mom's favorites
27/02/2023

Mom’s favorites: februari

In deze maandelijkse serie lichten we de favoriete producten en diensten van ons team van dit moment uit. Zowel voor onze baby en kids als voor onszelf als nieuwe en ervaren mama’s.

Frederieke

Mom’s favorites

Luieretui én slofjes van Alwero

In het lijstje ‘dingen die alle moeders nodig hebben’ mag een luieretui niet ontbreken. Zeker onderweg is het een uitkomst om je luiers en billendoekjes in één handig etui samen te hebben. Dit luieretui van Alwero van heerlijk zachte wol is mijn favoriet. Het etui is niet alleen mega praktisch, hij is ook mooi én biedt voor de kleinste kontjes zelfs een zachte ondergrond tijdens het verschonen. 

Bij het schrijven van mijn favorite’s voor deze maand kon ik eigenlijk niet kiezen tussen het luieretui en deze slofjes van Alwero. Deze slofjes zijn gemaakt van 100% wol en zijn ongelooflijk zoet. De slofjes zijn aan twee kanten te dragen en sluiten met een koordje. Ideaal voor kleine trappelvoetjes. De slofjes komen in zeven verschillende kleuren en kosten €24,95: een ideaal kraamcadeautje. 

The Gift Label

Room spray van The Gift Label

Bye bye smelly babykamer na het verschonen van een poepluier. Zet even een raampje open en spray wat van deze roomspray van The Gift Label in het rond en het ruikt weer heerlijk fris. Ik hoef de geur van de spray maar te ruiken en ik wordt direct aan het eerste jaar met onze baby herinnert. De spray komt uit de nieuwe babylijn van The Gift Label en staat dankzij de leuke tekst en illustraties toch mega leuk in iedere babykamer? 

Ik zag trouwens dat ze ook een hele leuke giftbox hebben met een baby body- en hair wash en baby bodymilk erin in een gezellige cadeauverpakking. Ook een fijne tip!

Iris

Loveshock

Rauwe chocolade repen van Lovechock

De repen van Lovechock zijn pure chocolade repen waar bijna geen suiker in zit en het zijn echt mijn energie booster als ik me moe voel. Zéker als ik ongesteld ben zijn dit mijn lifesavers. Ze zijn best prijzig, maar af en toe moet je jezelf toch zoiets gunnen? 

Extra leuk: in de wikkel zit een klein briefje met een mooie spreuk!

IKEA

Opvouwbare speelmat van Ikea

Een andere fijne favoriet is de opvouwbare speelmat voor Ikea die we deze maand kochten. Ik vind hem top! Ons zoontje Jack kan er een beetje op klimmen en Mateo kan er lekker op liggen, springen en koprollen maken. Enne.. je kunt er als mama ook fijn een powernapje op doen;) Ik vind het ook heel handig dat je hem op kunt vouwen, ideaal voor mijn kleine huisje!

Anna

ILIA Beauty

ILIA Beauty Multi-stick

Ik vind nieuwe verzorgingsproducten uitproberen heerlijk om te doen en wissel mijn producten dan ook vaak af. Er zijn wel een paar producten die ik keer op keer blijf kopen, omdat ik ze zo top vind. Deze 2-in-1 stick van ILIA Beauty is daar een goed voorbeeld van. De stick geeft een prachtige, gezonde blos op je wangen (ook als je al dagenlang met zieke kinderen om je heen aan huis gekluisterd zit….) en een mooie, natuurlijke kleur op je lippen. Ik gebruik de kleur ‘All Of Me’, maar de stick is in negen verschillende teints verkrijgbaar dus kijk vooral welke kleur het beste bij jou past. ILIA Beauty is wat mij betreft sowieso de moeite waard om verder te ontdekken, want het is een duurzaam en dierproefvrij beautymerk.

Gekkie de Gekko

Gekkie de Gekko

Het boek ‘De leeuw in de Muis’ kregen we bij de geboorte van Jacob (vier jaar geleden) en ken ik inmiddels uit mijn hoofd. Ik durf te wedden dat ‘ie in de top vijf meest gelezen boeken van dit huis behoort. Inmiddels is er een nieuwe favoriet toegetreden, namelijk ‘Gekkie de Gekko’, het nieuwste boek van Rachel Bright. Dat geldt niet alleen voor de kids, maar ook voor mij. Ik lees nu eenmaal graag boeken voor die rijmen, omdat dat zeker na een lange dag werken soms nét wat makkelijker gaat. De boeken van Bright zijn daarnaast altijd voorzien van een mooie boodschap, wat soms – maar zeker niet iedere avond – tot leuke gesprekjes met de kinderen kan zorgen. 

In deze serie kunnen producten of diensten worden uitgelicht waar How About Mom een commerciële samenwerking mee heeft. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld een commissie ontvangen. Je kunt erop vertrouwen dat wij alleen met partners samenwerken waar wij écht fan van zijn en dat de meningen die wij hier delen persoonlijk en oprecht zijn.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen