TOMS
28/06/2023

Mom’s Favorites: juni

Auteur

Datum

Categorie

Share

In deze maandelijkse serie lichten we de favoriete producten en diensten van ons team van dit moment uit. Zowel voor onze baby en kids als voor onszelf als nieuwe en ervaren mama’s.

Zomerschoenen van TOMS

Mom’s favorites

Als ik aan zomerschoenen denk, dan denk ik aan espadrilles. De espadrilles van TOMS, om precies te zijn. Naast dat ik het voor mijzelf hele comfortabele schoenen vind, zijn het ook perfecte zomerschoenen voor je kleintje. Daarom vind ik de Mini Me collectie ook zo leuk, met bijvoorbeeld deze espadrilles met gouden bloemen die je vanaf maat 17,5 tot en met maat 43,5 kunt kopen! Of een paar van de klassieke alpargata’s die je echt in alle kleuren kunt kopen. Sam heeft deze in het rood en zijn grote neef en tante in een prachtige kleur grijs. 

Wist je dat TOMS naast espadrilles ook allerlei andere soorten schoenen, sandalen en slippers in haar collectie heeft? Op deze fluffy (vegan!) sandalen kun je Iris deze zomer voorbij zien paraderen en deze wedges vind ik prachtig. Ik krijg direct zin om over een Franse markt te struinen 🙂 

How About Mom Loves TOMS

Waarom wij ook fan zijn van TOMS? Het is een merk dat zich op allerlei manieren bezig houdt met een positieve impact maken op onze wereld en de maatschappij. TOMS geeft namelijk het hele jaar door 1/3 van de winst weg aan sociale initiatieven gericht op het ondersteunen van mensen met mentale problemen. Kortom: door het kopen van TOMS schoenen zorg jij dat andere mensen toegang krijgen tot hulpmiddelen voor het verbeteren van hun mentale gezondheid.

Maar ze maken ook duurzame keuzes, bijvoorbeeld door het gebruik van duurzaam katoen en milieuvriendelijke verpakkingen. TOMS heeft daarnaast een collectie producten die ontworpen zijn met meer duurzame elementen.

Stapelstenen van Stapelstein

Mom’s favorites

Tijdens een playdate met twee vriendinnen en hun zoontjes zag ik de stapelstenen van Stapelstein voor het eerst ‘in het echt’ en ik begreep direct waarom dit speelgoed zo’n hit is onder kinderen. Deze blokken zijn gemaakt van een soort lichtgewicht, maar wel heel stevig schuim en kunnen op allerlei manieren gebruikt worden om mee te spelen. Opstapelen, van de ene steen naar de andere springen, om te vullen met ander speelgoed. Ze zijn zeker niet goedkoop, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je hier lang speelplezier mee gaat beleven. 

Fresh Hair shampoo van Lee Stafford

Mom’s favorites

Uitgebreid douchen en regelmatig naar de kapper passen – hoe spijtig – niet meer altijd even makkelijk in het leven van een moeder. Mijn vondst? Deze Fresh Hair shampoo van Lee Stafford. Hij ruikt heerlijk, maar zorgt er vooral voor dat ik na het wassen het gevoel heb net vers geknipt te zijn. Ik heb daarnaast het idee dat mijn haar minder snel vet wordt. Het flesje is vrij klein (200ML) en kost een tientje – Google vooral even of ‘ie ergens in de aanbieding is – maar wat mij betreft een hele goede value for money. 

Waterschoentjes van Decathlon

Mom’s favorites

Er gaat geen vakantie voorbij zonder dat we zeggen: shit, hadden we maar waterschoentjes voor de kinderen meegenomen. Dat pakken we dit jaar anders aan! Onze vakantie duurt nog ruim een maand, maar de schoenen zijn al binnen. Deze waterschoenen van Decathlon hebben een stevige zool met noppen, zijn gemaakt van materiaal dat snel droogt en gaan gemakkelijk aan en uit. Ook fijn: je kunt ze gewoon wassen in de wasmachine. Nu alleen nog zorgen dat we ze écht inpakken 🙂 

Het perfecte witte t-shirt

Mom’s favorites

Ik hoor je denken: een wit t-shirt, als moeder?! Ik weet het, ik weet het. Het is riskant, maar het is wel zó fijn om te dragen. Dit t-shirt van Arket vind ik perfect. Een mooie pasvorm, goede mouwtjes en gemaakt van stevig en niet doorschijnend materiaal. Durf je wit toch niet aan? Het shirt is ook in allerlei andere frisse kleurtjes verkrijgbaar. 

Cupholder van Bugaboo

Mom’s favorites

Hoewel wij al een paar jaar met kinderwagens van Bugaboo rijden, hebben wij pas nét een cupholder aan onze wagen bevestigd. Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?! Ik heb geen idee, het maakt ‘t leven zoveel makkelijker! Deze cupholder gebruik ik voor een koffie to go of waterfles tijdens het wandelen, maar wordt ook vaak zat door Sam ingepikt voor zijn beker met drinken of als opbergbakje voor zijn auto’s. 

In deze serie kunnen producten of diensten worden uitgelicht waar How About Mom een commerciële samenwerking mee heeft. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld een commissie ontvangen. Je kunt erop vertrouwen dat wij alleen met partners samenwerken waar wij écht fan van zijn en dat de meningen die wij hier delen persoonlijk en oprecht zijn.

Meer lezen?
Mom’s Favorites

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief