12/09/2022

Peuter sleept deze creepy pop o-ve-ral mee naar toe

Hier moesten we deze week hard om lachen op de redactie: het verhaal van een Amerikaanse moeder over haar dochtertje Briar. Nadat ze in een Halloween-winkel een pop mocht uitzoeken, koos Briar een – euhm – weinig gangbare pop. Maar grappiger nog is dat ze creepy Chloe vervolgens o-ve-ral mee naar toe sleept.

Herkenbaar? Jouw baby, dreumes of peuter is net verzot op dat speelgoed dat jij verschrikkelijk vind. Plastic nep-tablets met harde geluiden, vieze oude poppen of een kraamcadeautje dat je zelf helemaal niets vond, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Liever ridders en zwaarden

De Amerikaanse Brittany vertelt dat haar dochter Briar altijd al haar eigen weg kiest. Terwijl haar oudere zus, de 8-jarige Belle, de voorkeur geeft aan prinsessen en glitter, wil Briar “veel liever de ridder met het zwaard zijn.” Dus toen Briar een pop mocht uitzoeken in een Halloween-winkel, stond ze er absoluut op “om de engste babypop te kopen die je ooit hebt gezien”, aldus haar moeder. Haar dochter noemt de pop Chloe, en direct krijgt ze de bijnaam creepy Chloe in het gezin.

In haar post – die viral ging – deelt Brittany dat creepy Chloe inmiddels overal mee naar toe wordt gesleept. “Chloe moet overal mee naartoe! Ze slaapt elke nacht bij Briar, is al meerdere keren naar het zwembad geweest, is met ons uit eten geweest, gaat mee koffie halen, noem maar op. Ze moet zelfs met ons mee naar het toilet. Heb je ooit geprobeerd om te plassen terwijl een enge pop naar je staart? Niet makkelijk.”

Briar met haar creepy Chloe in Disneyland (bron)

Jep, Chloe ging natuurlijk ook mee naar Disneyland. Overigens vonden de Disneyland medewerkers het geweldig om eens een andere pop te zien dan alle prinsessen, besluit moeder Brittany.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen