review online cursus baby en kinder ehbo
17/05/2022

Moeders over de baby- en kinder EHBO cursus van Raymon & How About Mom

Onze online cursus baby- en kinder EHBO bestond uit een eigen behoefte. Wij ervaarden zelf dat de drempel om naar een cursus te gaan best hoog is, maar vooral dat het lastig is om al die informatie op een dag of avond tot je te nemen én te onthouden. We ontwikkelden samen met EHBO-expert Raymon van der Spaan een online cursus die één uur duurt en die je waar, wanneer en zo vaak je maar wilt kunt bekijken. Een aantal moeders (en een enkele vader) die onze cursus kochten vertellen wat ze van de online EHBO cursus vinden.

“De online EHBO cursus van How About Mom kwam voor mij precies op het goede moment. Mijn jongste zoontje zit in de overgang naar voornamelijk vast voedsel, en doet dat heel goed. Toch merk ik dat ik af en toe wat snel schrik als hij zich wat verslikt. Ik merkte dat die schrikreactie voornamelijk kwam uit onwetendheid wat ik moest doen om hem te helpen. Deze cursus laat je heel duidelijk en helder zien welke stappen je moet nemen als er iets aan de hand is. En daarnaast is het ook heel fijn om de rest van de EHBO cursus te doorlopen. Nu voel ik me beter geïnformeerd over handelingen die ik kan uitvoeren als mijn kinderen iets overkomt. En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs. Filmpjes kunnen ook later nogmaals worden bekeken. Ik zou deze cursus absoluut aanraden aan andere ouders, maar ook voor oppas opa’s en oma’s is deze cursus heel handig om kennis op te frissen.” – Liza

Fijne cursus! Compact en leerzaam en ideaal om gewoon thuis vanaf de bank samen te volgen. Kreeg daardoor ook mijn vriend zover om mee te kijken 😉” – Myrianne

“Deze cursus heb ik gevolgd tijdens mijn zwangerschapsverlof, ter voorbereiding op de komst van de baby. Ik vind het een goede en duidelijke cursus. De instructies zijn helder en aan het eind van de cursus weet je goed wat je aan EHBO-stappen/handelingen moet doen als de situatie daarom vraagt. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen door deze cursus en raad iedereen met kinderen aan om deze cursus te volgen.” – Danique

“Dankzij de cursus van Raymon weet ik precies wat ik moet doen en dat geeft me rust en zelfvertrouwen als moeder” – Mireille

“Sinds mijn zoontje begon met hapjes zat ik altijd panisch erbij aan tafel. Ik ben blij dat ik door het volgen van deze cursus meer rust en vertrouwen heb gekregen. Ik weet hoe ik moet handelen. Ook het idee dat ik altijd terug kan vallen op de info uit de cursus is fijn, bij kleine (niet altijd dringende) ongelukjes in huis. Ik vind de cursus een aanrader.” – Ellen

Het grote voordeel van deze online cursus is dat je de informatie zo vaak terug kunt kijken als je wilt. Heb vroeger op werk wel eens een cursus EHBO gedaan maar die kennis zakt toch weg. Fijn om af en toe weer deze video’s te kunnen bekijken!” – Youssef

Een baby en kinder EHBO-cursus stond al héél lang op mijn to-do list, maar kwam er nooit van. Blij dat ik deze video cursus tegenkwam. Goed geprijsd, compleet en met een investering van ruim een uur de tijd een vertrouwd gevoel dat ik mijn kindjes zou kunnen helpen als dat onverhoopt nodig zou zijn. Aanrader!” – Margot

Weet jij hoe je moet handelen als jouw baby zich verslikt in een hapje? Of wat het eerste is wat je moet doen wanneer je peuter een hoge val maakt? Weet jij hoe je moet reanimeren of zorgt dat een ernstige bloeding stopt? In onze online baby & kinder EHBO cursus leer je alles wat je moet weten om in noodsituaties veilig en juist te handelen.

Mocht je vragen hebben over onze online cursus baby- en kinder EHBO, dan kun je ons altijd een mail sturen.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen