Vaderdag cadeau inspiratie
08/06/2023

Vaderdag cadeau inspiratie

Auteur

Datum

Categorie

Share

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Uiteraard lang niet zo belangrijk als Moederdag 😉 maar we staan er graag toch even bij stil. Mocht jij voor jouw eigen vader of voor jouw partner nog een leuke verrassing zoeken, dan ben je hier op de juiste plek. Wij delen hier onze Vaderdag cadeau inspiratie.

Geen luiertas mee?

Wij moesten hard lachen om deze dad hoodie, maar het is eigenlijk wel een goede vondst. Hoeveel vaders vinden het nu écht leuk om de luiertas te wandelen? Precies. Geef hem dit vest en hij neemt alle essentials voor jullie mini zo mee.

Noise canceling headphones

Wij weten als geen ander dat je de huiluurtjes overdag of ‘s nachts een stuk beter trekt als het geluid een tikkeltje wordt gedempt. Uiteraard wel alleen te gebruiken op afgesproken tijdstippen 🙂

Persoonlijk sieraad

Voor onszelf zijn we al fan van de gepersonaliseerde sieraden van MAMALOVES, maar je kunt ook voor vaders een mooi gepersonaliseerd sierraad kopen. Bijvoorbeeld een leren armband die je kunt graveren met initialen, de naam van jullie kind, een letter, tekst of de coördinaten van een speciale plek. Deze tin tab armband is ook een fijne tip.

Ninja papa

Nog een leuke én praktische vondst, deze Wallet Ninja Multitool Card. Zoals de naam al doet vermoeden is het kaart die je in je portemonnee kunt dragen met wel 18 functies. Flessen openen, fruit schillen, blikken open maken, spijkers losmaken: jouw partner of vader fixt het.

Oog- of nachtcrème

Of het nu voor jouw eigen vader is (die al een dagje ouder wordt) of de vader van jouw kids (die dealt met gebroken nachten): een goede nachtcrème of oogcrème is altijd een goed cadeau!

Zonnebril

Niks meer te doen aan die wallen? Dan is een goede daddy cool zonnebril ook een optie.

Een date met jou

Hoe lang is het geleden dat je met jouw eigen vader samen iets hebt gedaan? Neem hem mee uiteten, naar een concert, museum of fancy lunch. Is het voor jouw partner? Regel een oppas en ga samen een dagje of avond op stap.

Meer lezen?
10 kleine lieve gebaren na de geboorte van jullie baby
Werken aan jullie relatie als ouders

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief