Eve Tomaszewski moeder
01/06/2022

Eve Tomaszewski: “Als ik in de spiegel kijk denk ik: shit, die buik zit er nog steeds”

Eve Tomaszewski is ondernemer, oprichter van PR agentschap Manevesto en auteur van het boek Goaldigger mindset. Ze beviel 26 december 2021 van dochter Zaya Kae. Op Instagram deelt ze vandaag een eerlijke post over haar lichaam na de bevalling.

“Als ik in de spiegel kijk denk ik: shit, de buik zit er nog steeds”, deelt Eve bij een foto van zichzelf voor de spiegel.

“De ene vrouw is hier helemaal niet onzeker over. De andere mom zit na een paar weken weer op haar oude gewicht en poseert met een crop top op story’s. En weer een ander zal misschien denken: het valt toch mee? Ik zou een moord doen om er zo uit te zien.

Ik voelde dat ik er toch iets over wil delen en het niet voorbij wilde laten gaan, zodat er op social media verschillende perspectieven te zien blijven.

Want dit is mijn realiteit, en ook al ben ik slank, mijn lichaam is veranderd. Inmiddels heb ik het sporten al een paar weken geleden opgepakt. Ik voel dat mijn lichaam na elke sessie sterker wordt, maar ik ben nog steeds 8 kilo zwaarder.

Ik voel vooral de druk die ik mezelf opleg om er weer uit te zien als vóór de zwangerschap. De overtollige kilo’s voelen als een probleem dat ik moet oplossen. Wat een pressure, want diep van binnen weet ik écht wel dat ik mijn lichaam juist nú heel veel liefde moet geven.

Ik zal mezelf er in ieder geval altijd aan blijven herinneren om van mijn lichaam te houden en de kracht ervan te blijven eren.”

Met onze Ode aan het moederlijf en Selflove serie willen we meer eerlijke beelden na de bevalling delen. Juist om de verschillende perspectieven te laten zien, want alle vrouwen zijn krachtig en prachtig. Thanks for sharing, Eve!

Bron: Instagram Eve Tomaszewski

Meer lezen?
Zeventig procent van de moeders onzeker over haar lichaam na de bevalling
Ode aan het moederlijf

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief