Nicolette Albada How About Mom

Nicolette Albada

Nicolette Albada van Proud Bear is expert op het gebied van communicatie met kinderen. Ze begeleidt ouders die verlangen naar liefdevol contact en verbindende communicatie. Hieronder valt ook liefdevol grenzen aangeven en rivaliteit tussen broers en zussen. Zelf heeft ze twee jongens die al richting de puberteit gaan.

Coaching voor ouders en organisaties

Veel ouders zouden het contact met hun kinderen graag positief veranderen maar weten niet goed hoe. Met haar bedrijf Proud Bear wil Nicolotte ouders inzicht geven in hun manier van communiceren en praktische tools om conflictsituaties te voorkomen.

Nicolette: ‘Toen ik jaren geleden een training over positief communiceren met kinderen volgde was mijn oudste zoon Tom pas twee jaar oud. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik werd zó geraakt door de kracht van communicatie en het (h)erkennen van gevoel, dat het me niet meer losliet. De geleerde technieken paste ik toe in mijn contact met Tom en ik was overweldigd door het effect dat dit had op zowel hem als op mezelf en hoezeer het onze band verbeterde. Inmiddels hebben mijn man Gijs en ik twee zoons: Tom van 14 en Rob van 11. Ook nu nog loop ik wel eens tegen de uitdagingen van het ouderschap aan, maar met de skills die ik heb verkregen weet ik elke dag weer dat ik die uitdagingen aankan.’

Artikelen met Nicolette Albada

Nicolette behandelt voor How About Mom regelmatig vragen van onze lezers en volgers. Lees hier alle recente artikelen met Nicolette.