Anna Nooshin zwanger (foto: Instagram @annanooshin)
05/02/2024

Influencer Anna Nooshin bevallen van dochter Nala

Fashion blogger en ondernemer Anna Nooshin is moeder geworden. Anna en haar vriend Thijs delen een eerste filmpje van dochter Nala op Instagram.

En wat een lief filmpje, met die piepkleine voetjes, armpjes en handjes. Ze krijgen reactie van andere acteurs en influencers die ook ouders zijn geworden, waaronder model en influencer Rianne Meijer en Teske de Schepper.

Nala is het eerste kindje van influencer, model en ondernemer Anna Nooshin (37).

Vriend Anna Nooshin

Anna en Thijs zijn enorm gelukkig met hun meisje. Wanneer Anna precies bevallen is, is niet duidelijk. Ze heeft nog niets gedeeld over haar bevalling, maar dat komt misschien binnenkort in een vlog.

De vader van Nala is acteur Thijs Boermans. Hij speelde in films en series waaronder Goede Tijden, Slechte Tijden, SpangaS en Keizersvrouwen. Ook is hij bekend van het tv-programma Special Forces Vips seizoen 4 en host van de podcast Borrelpraat.

Thijs is geboren in 1996 en nu 27 jaar. Dat maakt het leeftijdsverschil met Anna Nooshin 10 jaar: Anna is nu 37. Hoewel Anna met haar beroep veel deelt online, liet ze eerder weten dat ze haar relatie met Thijs Boermans liever privé wilde houden. “Uiteindelijk merk ik dat ik er zelf niet zo heel veel behoefte aan heb om dat stukje te delen. En ik merk dat het echt een stuk gezonder is”, deelde ze in een podcast.

Inspiratie van Disney

Nala, doet die naam een belletje rinkelen? Nala is ook een naam die voorkomt in de Disneyfilm De Leeuwenkoning uit 1994. In die film is leeuw Nala sinds haar jeugd bevriend met hoofdpersoon Simba. Later in de film wordt Nala Simba’s vrouw.

Meer inspiratie voor babynamen nodig? Dít waren de meest populaire babynamen in 2023. Of wat dacht je van de mooiste Italiaanse baby namen of populairste unisex namen.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen