give-away NONOMO
04/09/2023

Win een NONOMO hangmat (t.w.v. €699) voor jouw baby

*GIVE-AWAY GESLOTEN*

We deelden met jullie onlangs een fijne tip voor baby’s die overdag slecht slapen. Een schommelhangmat voor baby’s. Goed nieuws: wij mogen één van jullie blij maken met zo’n fantastische baby hangmat van NONOMO.

Dat wij enthousiast zijn over deze hangmat, heb je hier al kunnen lezen. De ergonomisch ontworpen NONOMO ondersteunt de rug van jouw baby’tje en zorgt ervoor dat hij of zij in een comfortabele natuurlijke slaaphouding kan liggen – net als in de buik van mama! De combinatie van de wiegende beweging en de vorm van de hangmat geeft jouw baby een gevoel van geborgenheid, meer dan bijvoorbeeld een box of ledikantje bieden. De schommelhangmat wordt daarnaast geleverd met de AeroSleep matrasbeschermer. Deze is gemaakt is om jouw baby vrij en veilig te laten ademen, ongeacht de positie waarin jouw baby ligt.

NONOMO schommelhangmat winnen?

Als fans van deze mooie hangmat vinden we het ontzettend leuk dat we een van jullie blij mogen maken met een eigen NONOMO voor jouw baby. Je maakt kans op een volledige set inclusief babyhangmat met de AeroSleep-matrasbeschermer, plafondbevestiging, Move-motor 2.0 én tipi-stand.

Wat moet je doen om kans te maken op de NONOMO hangmat? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van How About Mom. Je gaat met deze inschrijving ook akkoord met het ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief van NONOMO:

Ik meld me hier aan

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun jij ook meedoen! Laat jouw e-mailadres achter, dan doe jij ook mee met de give-away.

That’s it! Zodra je bent aangemeld voor de twee nieuwsbrieven maak je kans om mee te doen aan de NONOMO winactie. De winnaar van de give-away wordt over twee weken bekend gemaakt: je ontvangt hierover van ons een e-mail.

babyhangmat NONOMO

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen