How About Mom bloggers

Zwanger zijn, bevallen, het moederschap… Iedere vrouw en moeder ervaart dit op haar eigen manier. Zowel de mooie kanten, als de uitdagingen. Juist daarom is het zo leuk, nuttig én verfrissend om elkaars verhalen en ervaringen te horen. We zijn er trots op dat deze vrouwen hun persoonlijke verhalen met jullie willen delen. Met plezier stellen we de bloggers van How About Mom aan je voor.

 

Wil jij ook bloggen voor How About Mom? Stuur ons dan een mail.

Charlie dos Reis Borges Rodrigues

Charlie is half Portugees, woont in Amsterdam en werkt als fondsenwerver corporate partnerships bij het Concertgebouworkest. Ze is getrouwd met Benji, ex-klassieke balletdanser en nu fysiotherapeut, en sinds 1 maart 2020 zijn zij trotse ouders van dochter Lyona. Nóg een online nieuwe-moeder-blog opstarten vond Charlie weinig impactvol en om die reden is ze de samenwerking met How About Mom aangegaan om haar ervaringen met het moederschap alsnog te kunnen delen met de wereld. Op een luchtige en eerlijke manier vertelt ze over haar bevindingen, struggles maar ook grappige openbaringen die op haar pad komen als moeder van Lyo.

Birgit Roobol

Birgit (1994) is schrijver, moeder van dochter Loua sinds oktober 2020 en bonus ‘moeder’ van 2 pubers. Ze heeft alles over zwangerschap en baby’s met de paplepel ingegoten gekregen van haar moeder (oprichter van kraamzorgbureau Another Miracle), maar heeft die liefde pas écht ontdekt in haar eigen zwangerschap. In haar #momdiary deelt ze eerlijke verhalen over het moederschap en haar eigen modern family.

Hannah Swart

Hannah Swart is naast schrijfster (stief)moeder van bijna 4 kinderen. Drie lopen er rond en een groeit in de buik. Zij woont samen met haar vriend en het grut vlakbij Utrecht. Na haar eerste zwangerschap en een lange tijd van stilte heeft ze haar woorden en inspiratie weer hervonden en vindt zij HowAboutMom het perfecte platform om haar woorden te delen.

Experts

We staan altijd open voor contact met experts op het gebied van geboortezorg, post-partum zorg en vrouwelijke gezondheid.

 

Stuur ons een mailtje, bel (06 – 13560645) of vind ons op Instagram, Twitter (Frederieke | Anna) of LinkedIn (Frederieke | Anna).