Borstvoedingscursus met ervaren lactatiekundige
11/05/2022

Review: online borstvoedingscursus

How About Mom en lactatiekundige Céline lanceren samen de ultieme online borstvoedingscursus. In twee uur tijd leert Céline jou alles wat je wilt weten over het geven van borstvoeding. Judith Snoeijen, momenteel 39 weken zwanger, volgde de cursus en deelde met ons haar review.

Judith: “Tijdens een eerste zwangerschap komt er veel op je af, zo ook de vraag: wil je borstvoeding geven? Wanneer ik spreek over borstvoeding in mijn omgeving ervaar ik diverse reacties en ervaringen als het gaat over het succes en de toegevoegde waarde van borstvoeding. Vaak hoorde ik terug dat de borstvoeding niet gelukt was. Door problemen met aanhappen, de aanmaak, vermoeidheid en/of veel pijn. Terwijl een ander het beschrijft als een magisch moment tussen moeder en kind.

Dat riep bij mij vragen en onzekerheid op. Ben ik naïef borstvoeding een natuurlijk proces te vinden? Gaat de borstvoeding lukken? Mag ik ervaringen in twijfel trekken? Die vragen en onzekerheden hebben mij doen besluiten meer te willen leren over borstvoeding en een cursus te volgen bij Celine van Baby-me bij How About Mom.

Prettig en toegankelijk

De cursus vertelt je stap voor stap wat de toegevoegde waarde is van borstvoeding, maar begeleid je ook door de handelingen, ervaringen en bijkomende uitdagingen.

Naast het feit dat Celine erg kundig is in haar vak en dit juist weet over te brengen in haar cursus, weet ze je ook steeds aan te spreken door het stellen van de juiste vragen. Celine beoordeelt en veroordeelt niet, maar communiceert aanmoedigend en informatief. Dit maakt de cursus erg prettig en toegankelijk. Het heeft mij plezier gegeven in het kijken naar deze cursus. Het zet mij aan het denken en geeft mij mijn zelfvertrouwen over mijn borstvoedingswens terug.

Een extra toevoeging aan deze cursus zijn voor mij de beelden met een echte baby en de pdf’s met informatie waar ik naar terug kan kijken als ik dit nodig heb. Ik kan niet wachten kennis te maken met mijn eerste borstvoedingsavontuur.”

Je koopt de online borstvoedingscursus voor 37,50 euro. Hiervoor krijg je een twee uur durende cursus (van 10 video’s) plus aanvullende PDF’s en kun je wanneer dit nodig is gratis 15 minuten (beeld)bellen met Céline bij persoonlijke vragen of problemen.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen