review online borstvoedingscursus
19/05/2022

Review online borstvoedingscursus: “Een vertrouwde voorbereiding op het geven van borstvoeding”

Auteur

Datum

Categorie

Share

How About Mom en lactatiekundige Céline ontwikkelden samen de ultieme online borstvoedingscursus. In twee uur tijd leert Céline jou alles wat je wilt weten over het geven van borstvoedingDe nieuwe ouders Marloes en Ringo volgden de cursus en deelden met ons hun review.

‘Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje volgden wij samen met veel plezier deze borstvoedingscursus van How About Mom. We vonden het enorm interessant en waardevol! We hebben ontzettend veel geleerd over alles rondom het geven van borstvoeding. In onze ogen zouden alle aanstaande ouders deze cursus mogen volgen voor een vertrouwde voorbereiding op het geven van borstvoeding.

Na deze cursus en na de geboorte van onze zoon hebben we ook nog een heel fijn 1-op-1 en op maat consult met Céline gehad voor een paar laatste vragen. Ook hier kon Céline ons weer vakkundig helpen.

We kunnen deze cursus en de expertise van Céline aan alle vaders en moeders (to be) aanraden! Tot slot, aan alle lieve jonge moeders; vertrouw op jezelf, op je eigen lichaam en je baby… ze weten exact wat ze moeten doen. Liefs, Ringo en Marloes.’

Meer lezen?
Waarom ik zo blij was met mijn lactatiekundige
Het belang van voorbereiden op borstvoeding geven

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief