Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Een mooie hydrofiele boek, een schattig koffertje of een lampje voor in de babykamer zijn leuke kraamcadeaus. Wat deze kraamcadeaus nog leuker maakt, is als deze cadeaus zijn gepersonaliseerd met de naam van de nieuwe baby. We selecteren in dit artikel een aantal van onze favoriete gepersonaliseerde kraamcadeaus.

How About Mom

How About Mom

Met ons team van 50 experts geven we jou betrouwbare informatie en advies in deze bijzondere fase van je leven.

Gepersonaliseerde hydrofiele luier of dekentje

Dit vinden wij zo’n leuk kraamcadeau: een gepersonaliseerde hydrofiele doek of dekentje. Zelfs als je kind op den duur te groot is voor het dekentje of de hydrofiele luier, is het een liefdevol aandenken en een bijzonder item om voor jouw kindje te bewaren. 

Review Bugaboo Fox 5

Gepersonaliseerde geboorteposter

Een geboorteposter heb je in verschillende uitvoeringen. Je kunt een geboorteposter maken in de stijl van het geboortekaartje, met de naam en geboortedatum of het sterrenbeeld van de nieuwe baby. Onder andere bij Cottonbird vind je ontzettend leuke gepersonaliseerde geboorteposters.

Nachtlampje met naam

Een origineel kraamcadeautje voor op de kinderkamer: een nachtlampje met de naam van de nieuwe baby. Bij het Houtlokael koop je 2D of 3D nachtlampjes die volledig worden gepersonaliseerd qua kleur, thema en naam. Ook hiervoor geldt dat het een prachtig, blijvend cadeautje is.  

Gepersonaliseerd kinderboek

Dat is leuk: ineens staat de naam van jouw baby in het voorleesboek! Of is het toch niet zo toevallig… Een leuk gepersonaliseerd kinderboek is een leuk kraamcadeau voor nu en straks als jouw kindje oud genoeg is om het aan voor te lezen. 

Gepersonaliseerde speelgoedkist of opbergkist 

Een baby betekent meer spullen. Hoe leuk om deze spullen op te kunnen bergen in een mooie kist met de naam van jouw kindje erop. Later kan die kist ook gebruikt worden om bijvoorbeeld alle babyspulletjes die je wilt bewaren in op te slaan of als speelgoedkist in de kamer van je kindje. 

Gepersonaliseerde rugzak

Voor het logeren bij opa en oma, de dagjes weg en straks de eerste keer naar de opvang: een rugzakje met de naam van je kindje erop is ook een geweldig leuk kraamcadeautje om te krijgen als nieuwe ouders. 

gepersonaliseerde kraamcadeaus

Knuffeltje met naam

Ook zo zoet: een knuffel of speendoekje met de naam van de baby erop. Wie weet is de knuffel die jij als kraamcadeau geeft straks wel zijn of haar lievelingsknuffeltje.

Gepersonaliseerde groeimeter

Leuk voor in de baby- en kinderkamer: een groeimeter om de lengte van jouw kindje bij te houden. Zo’n groeimeter kun je kant-en-klaar kopen, maar ook laten personaliseren met de naam of geboortedatum van de baby erop. 

Kinderbestek met naam

Een zilver bestekje met jouw eigen naam erop: hoe chique is dat? Als het kindje op den duur toe is aan de eerste hapjes, is dit wel extra leuk met een eigen serviesje.

Gepersonaliseerde puzzel met naam

In eerste instantie staat het vooral leuk in de babykamer, maar later is een puzzel met je eigen naam erop natuurlijk extra speciaal. Ook de ideale manier om de letters van je eigen naam te gaan leren! 

Bijtring of speenkoord met naam

Wat is de lievelingskleur van de nieuwe mama? Of welke kleur heeft de kinderwagen? Een gepersonaliseerde bijtring of speenkoord met naam zijn ook leuke kraamcadeautjes die vaak niet al te veel geld kosten. 

Gepersonaliseerd koffertje

Cute! Een mini-koffertje met de naam van de nieuwe baby erop. Extra leuk: voeg er een nachtje-uit-logeren voucher aan toe voor als de ouders daar aan toe zijn. Dat is pas écht een fijn kraamcadeau! 

gepersonaliseerde kraamcadeaus groeimeter

How About Mom: een 'onmisbare app voor aanstaande moeders' 📲