Jacobien Schumacher Brunello Momtalk
08/05/2024

Jacobien (Daar Gaan Ze Weer) moeder geworden van Aldo Picasso

Jacobien en Arjen Schumacher, bekend van het televisieprogramma Daar Gaan Ze Weer, verwelkomen hun vierde kindje. Met weer bijzondere naam: na dochter Fleuri, zoon Brunello en zoon Barolo heet de jongste aanwinst: Aldo Picasso.

Jacobien schrijft op haar Instagram over de keuze voor de babynaam: ‘We zijn zo trots op alle ontwikkelingen die we als gezin hebben doorstaan hier in Italië. Zwanger van Aldo Picasso stond ik samen met Arjen en de kinderen onze olijven te plukken, een nieuwe passie. Een nieuw stukje geluk dat aan ons leven werd toegevoegd.’ Zo kwam het stel op het idee voor de naam Aldo.

Wie is Jacobien Schumacher uit Daar Gaan Ze Weer?

Jacobien is samen met haar man Arjen Huffels, stylist en kapper. Ze emigreerden naar Puglia, Italië met hun gezin van destijds 3 en nu 4 kinderen.

In een eerder interview met How About Mom vertelde Jacobien daarover: ‘Het is intens, maar het is vooral heel erg mooi om samen verliefd te zijn op je kinderen. Je deelt samen nieuwe liefdes. Het is zo’n enorme toevoeging in je leven. Onze kinderen zijn totaal verschillend, maar ze hebben ook een hele fijne rust in zich waardoor de opvoeding niet veel van ons kost.’

‘We zijn beiden heel anders in het opvoeden en dat botsts nog wel eens, ik ben heel erg temperamentvol en Arjen behoudt liever de rust en de vrede. Daar zitten de grote lessen in verscholen, maar we komen er altijd wel weer uit.’

Leeftijdsverschil Arjen en Jacobien

Arjen en Jacobien zijn momenteel te zien in het televisieprogramma Daar Gaan Ze Weer. Jacobien (1991) is reis-influencer, fotograaf en documentairemaker. Arjen en Jacobien schelen 20 jaar.

Jacobien is al flink wat jaren samen met Arjen. Eerder deden ze mee aan het programma Kerels met een Kleintje waarbij de komst van dochter Fleuri werd vastgelegd. En inmiddels heeft het stel dus 3 zonen: Brunello, Barollo en Aldo. Het stel woonde in Amsterdam voordat ze emigreerden.

Jacobien Schumacher en Arjen Huffels

‘Wervelstorm aan emoties’

Voor Jacobien is deze kraamtijd van Aldo Picasso behoorlijk intens, schrijft ze op haar Instagram Stories. ‘Een paar weken geleden verloor ik mijn vader en niet lang daarna werd dit wondermannetje geboren. Een wervelstorm aan emoties, een achtbaan aan zowel tranen van verdriet als ultiem geluk.’

Meer lezen?

Momtalk: Jacobien

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen