20/04/2021

Het ideale kraamcadeau: de How About Mombox

Wat heeft een nieuwe mama nodig om goed voor zichzelf te zorgen in de dagen of weken na de bevalling? Samen met andere moeders om ons heen stelden we deze How About Mombox samen. Een postpartumbox gevuld met producten die jij als nieuwe moeder kunt gebruiken om jezelf te verzorgen of te verwennen.

Als opvolging van onze eerste versie van de box, lanceren we vandaag de nieuwe editie van de Mombox. Een belangrijke aanpassing is dat de box nog meer als een cadeautje voelt. Niet alleen van praktische aard, maar ook echt om jezelf of een andere mama blij te maken.

De box is gevuld met producten waar wij zelf groot fan van zijn. Bijvoorbeeld de natuurlijke deodorant van Loveli. Een rol-deodorant zonder aluminium, dus ook veilig om te gebruiken als je borstvoeding geeft. Katoenen maandverband van Yoni, gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen en bioplastic. Dat is beter voor het milieu én fijner voor jezelf. Een natuurlijke balm van Lansinoh, speciaal ontworpen voor borstvoedende mama’s. De balm helpt om jouw huid te hydrateren en de natuurlijke zachtheid te herstellen. Vergeet ook de verzorging van jouw handen niet. Wij selecteerden een geweldige handencrème van Iossi via Origanic. Deze velvet hand treatment verzorgt jouw droge handen, trekt snel in en ruikt heerlijk.

Een verzorgende, hydraterende en beschermende sheabutter van de Kleine Keuken. Een heerlijk product voor jezelf, maar ook voor de ruwe billetjes of droge wangetjes van jouw kleintje. Postpartumbroekjes van Cariwell: niet charmant, wel heel erg comfortabel die eerste periode. Een intens voedende oogbalm van Sara Rosalie. Deze balm – gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, is bedoeld om de tere huid rondom de ogen te herstellen, te verzachten en te kalmeren. En last but not least: een kortingsvoucher van Lennebelle, een webshop met sieraden die draaien om de band tussen moeder en kind (subtiele hint voor jouw baargoud?)

We delen in de box ook nog een aantal kraamtijd tips (jep, ook de dingen die normaal niemand vertelt…) met je, om goed voorbereid aan dit nieuwe avontuur te starten.

De klassieke Mombox kost 39,95 euro. Je kunt er ook voor kiezen om aan de box het How About Mom boek toe te voegen. Dan krijg je niet alleen vijf euro korting op de box, maar ook een How About Mom totebag cadeau. De box plus boek kost 59,95 euro. Stuur je de Mombox als cadeautje naar iemand op? Dan schrijven wij er met liefde een persoonlijk kaartje bij! Je kunt bij het afrekenen een notitie achterlaten met de desbetreffende boodschap.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen