Lansinoh Natural Wave
05/06/2024

Lansinoh lanceert nieuwe Natural Wave babyfles: extra speenmaat en stapelbaar design

Lansinoh, bekend van onder andere hun fijne hulpmiddelen in de kraamtijd en tijdens borstvoeding geven, heeft haar Natural Wave babyfles van een upgrade voorzien. De nieuwste flesjes hebben een ander design en zijn nu ook beschikbaar in een kleinere speenmaat. 

Geef jij borstvoeding en wil je beginnen met het geven van een flesje aan je kindje? Dan zijn de babyflesjes van Lansinoh een fijne tip voor jou. Deze flesjes zijn namelijk speciaal ontwikkeld om te switchen tussen borst en fles.

Lansinoh Natural Wave

De babyfles van Lansinoh heeft een Natural Wave speen. Deze 100% siliconen speen kan goed worden afgewisseld met de borst (zonder ‘tepelspeenverwarring’ te veroorzaken) en bevordert natuurlijk drinkgedrag en de ontwikkeling van de mond van jouw baby. De speen van de fles is zo ontworpen dat jouw baby de melkstroom kan reguleren tijdens het drinken, vergelijkbaar met hoe dit aan de borst gebeurt. De brede basis van de speen zorgt daarnaast voor een goede aanhap en vacuüm tijdens het drinken. De speen is tenslotte voorzien van een zogeheten Air Ventilation System, waardoor jouw baby tijdens het drinken minder lucht binnen krijgt. Hierdoor kunnen mogelijke krampjes verminderen. 

Lansinoh Natural Wave

De Natural Wave speen is verkrijgbaar in vier maten: 

MaatAanbevolen leeftijd
XSVanaf de geboorte
SVanaf 1 maand
MVanaf 3 maanden
LVanaf 6 maanden

De XS Speen is speciaal ontwikkeld voor premature baby’s, maar kan ook voor à terme baby’s gebruikt worden vanaf de geboorte. Veel moeders vinden het fijn om te starten met een zo klein mogelijke speen voor hun newborn. 

Stapelbaar design

De babyflesjes van Lansinoh zijn verkrijgbaar in glas en polypropyleen (plastic zonder BPA en BPS) en in 160 ml en 240 ml. De plastic variant heeft een nieuw design gekregen en is nu stapelbaar. Je kunt ze niet alleen als flesjes gebruiken, maar door de nieuwe deksel ook als handige bewaarpotjes. Dat vinden wij bijzonder praktisch! 

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met onze partner Lansinoh.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen