Moederdag cadeau tips
04/05/2024

Moederdag 2024: onze cadeau tips

12 mei is Moederdag. Een dag waarop jij hopelijk in het zonnetje wordt gezet, maar waarop je misschien ook zelf iets voor jouw (schoon)moeder wilt doen. We verzamelen een aantal fijne moederdag cadeau tips ter inspiratie. 

Gepersonaliseerde cadeaus

Bij Cotton Bird vind je allerlei mooie Moederdag cadeaus die je kunt personaliseren met foto’s. Bijvoorbeeld een notitieboek of geurkaars waar je een tekst of foto op kunt laten maken. Dit is ook een hele leuke optie: een hoesje met daarin een paar van jullie favoriete foto’s en een mooie tekst erop. Je vindt bij Cotton Bird ook allerlei fijne posters: zowel om te personaliseren met foto’s als mooie illustraties of prints. 

Ik bestelde eerder bij Cotton Bird een aantal items voor een kinderverjaardag en ben enorm te spreken over de kwaliteit en service. Ook fijn: bij Cotton Bird wordt alles op Europese bodem geproduceerd en ontwikkeld en wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen. 

Wil jij ook iets bij Cotton Bird bestellen? We regelden voor jullie een kortingscode HOWABOUTMOM waarmee je 20% korting krijgt op alle producten.

Moederdag cadeaus

Wijn per post 

Ben jij of is jouw moeder een wijnliefhebber? Dan is een maandelijkse wijnbox ook een ontzettend leuk Moederdagcadeau. Bij de Taste Club vul je eerst in welk eten en drinken je lekker vindt en vervolgens wordt er op basis daarvan een persoonlijke wijnbox samengesteld. Je kunt kiezen uit maandelijks drie of zes wijnen en de box eenmalig cadeau doen of een abonnement van een paar maanden schenken. Je hebt naast de Taste Club ook nog een paar andere aanbieders, zoals Baltazar of Vinobox.

Moederdag

Warme koffie, koude rosé

Als we toch bij de wijn blijven… Dit vinden wij dus ook een ideaal Moederdag cadeau: een tumblr van Stanley (je weet wel, bekend van die grote drinkbekers). Door de dubbele wand van deze roestvrijstalen beker blijft jouw drankje 1,5 uur warm en 5 uur koud. De tumblr is in allerlei fijne kleurtjes te koop en kun je zowel thuis als onderweg – in de speeltuin, tijdens een picknick- gebruiken. Mom proof!

Moederdag cadeau

Goud voor mama

‘Mama’, een naam die we met trots dragen. Hoe leuk is deze met goud vergulde mama-ketting? De ketting is beschikbaar in twee uitvoeringen: mini en small. Geen fan van kettingen? Ze hebben bij Ana Luisa nog veel meer mooie (Moederdag) sieraden. Hou wel rekening met de levertijd van deze webshop: bestel op tijd om het voor 12 mei in huis te hebben.

De leukste kraamcadeaus voor nieuwe moeders

Meer slaap…

We moeten eerlijk toegeven dat we ‘m zelf nog niet hebben uitgeprobeerd, maar de reviews over dit slaapmasker zijn lovend. De Nopod is een verzwaard masker zonder irritante bandjes achter je oren, die een lichte druk uitoefent en daardoor (blijkbaar!) helpt om beter te ontspannen en dieper te slapen. Nogmaals: we moeten het zelf nog uitproberen, maar de verhalen over dit masker zorgen ervoor dat ‘ie bij ons op de wishlist staat.

How About Mom

Tja, in een lijstje met Moederdag cadeaus mag ons eigen boek niet ontbreken. Een gids voor (nieuwe) moeders in het eerste jaar moederschap. Een boek dat vertelt over alle mooie kanten, maar ook eerlijk is over de uitdagingen. Een boek vol praktische tips, waardevolle informatie en inspirerende interviews met andere moeders.

Ken je ook ons Duizend dagen dagboek?

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen