How about mom bloemen kraamcadeau
13/05/2023

Hier worden we écht blij van: leuke cadeau’s voor mama

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor Moederdag? Of sowieso een cadeautje om een mama blij te maken? Team How About Mom zet een aantal fijne items voor je op een rij. Hier worden wij (en jij hopelijk ook) écht blij van.

Wat je ook geeft op Moederdag – van een eigen knutsel van de kids tot een zorgvuldig uitgezocht cadeau – waar het om gaat is dat een mom zich geliefd en gewaardeerd voelt. Want dat is de boodschap die ze het liefste wil horen.

How About Mom boek

Het ideale cadeau voor een aanstaande mama. Het eerlijke moeder-boek vertelt hoe magisch, prachtig en onvergetelijk de kraamperiode en het eerste jaar moederschap is. En het is ook eerlijk over de uitdagingen. Of geef het het Duizend dagen dagboek cadeau. Daarmee schrijf je in één dagboek voor jou én je baby, om alle bijzondere momenten in de eerste duizend dagen samen vast.

Tijd voor jezelf

Een van de fijnste dingen om te krijgen als (nieuwe) moeder: tijd voor jezelf. In de vorm van een massage, afspraak bij de wellness of sauna, een beautybehandeling. Daar maak je een mama gegarandeerd blij mee.

Een mooie tas

Als ouder zeul je vaak van alles mee: luiers, schoonmaakdoekjes, snacks. Een mooie (luier)tas is een geweldig cadeau voor als die honderd miljoen items die een moeder meeneemt. Er zijn mooie luiertassen die je kan dragen als rugzak, schoudertas of handtas.

How About Mom club

Het ouderschap is mooi, maar ook uitdagend. Van zwangerschap tot kraamperiode, van de eerste hapjes tot die slapeloze nachten met een dreumes: How About Mom is er voor jou. Dat doen we door je de informatie te geven die je nodig hebt, aangeboden door de beste experts. Toegang tot How About Mom club en alle online cursussen is een perfect moederdag-cadeau.

Geurkaars

Met een fijne geurkaars heb je in een paar seconden een heerlijke relaxte sfeer in huis. Een cadeau wat je minder snel voor jezelf koopt misschien, en dus heerlijk om cadeau te krijgen.

Foto’s van kids

Nog een fijne budget tip: iedere moeder wordt blij van een foto van haar kind of kinderen. Geldt zowel voor mama met baby als voor ouders en grootouders. Dus: druk de leukste foto’s van je kind, al dan niet met opa en oma, af en geef ze cadeau. Hoe lief en persoonlijk is dat?

Chocolade

Do we need to explain?

Loungewear

Herkenbaar? Zodra je thuis bent gaat die verschoten joggingbroek met melkvlekken aan (die zit namelijk het lekkerst!). Hoe leuk is het dan om een mooie comfortabele pyjama of loungewear te krijgen? 

Als je nog op zoek bent naar cadeau-ideeën die een (nieuwe) mama laten zien hoe geweldig ze is, hopen we dat dit lijstje je wat inspiratie heeft gegeven. 

Meer lezen?

10 x originele cadeaus om opa, oma en oppas te bedanken

De stomste en gekste kraamcadeaus die jullie kregen

Tien kraamcadeaus voor nieuwe mama’s onder de €20

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen