How About Mom: Frederieke en Anna Jacobs
05/12/2021

Bekende moeders eerlijk over moederschap in derde editie van het eerlijke-moederboek

Op deze druilerige ochtend, willen we het heugelijke nieuws met jullie delen dat de derde editie van How About Mom: het eerlijke moeder-boek (online) in winkel ligt. In deze editie delen tien zwangere vrouwen en moeders hun persoonlijke en eerlijke verhalen over zwanger zijn, de kraamperiode en het moederschap.

Als moeder zijn er nog steeds veel zaken waar we niet over praten en onderwerpen die nog steeds taboe lijken. How About Mom brengt daar verandering in. In het eerlijke moeder-boek staan de nieuwe verhalen van onder andere actrice Kimberley Klaver, ‘Echte Gooische Moeder’ Florine Hofstee, YouTuber Teske de Schepper en zangeres Demi van Wijngaarden. Ze doen een boekje open over wat een zwangerschap en het moederschap mooi, maar ook complex en uitdagend maakt voor hen als moderne, werkende vrouwen. “Instagram was na mijn bevalling geen happy place: ik vond alle vrouwen die er direct na hun bevalling weer geweldig uit zagen zo confronterend”, deelt model Nadia Palesa Poeschmann.

How About Mom: eerlijke moeder-boek

How About Mom: het eerlijke moeder-boek

How About Mom, het eerlijke moeder-boek neemt (aanstaande) moeders mee langs alle aspecten van het moederschap, is eerlijk over “de dingen die niemand je vertelt” en bundelt de beste adviezen van medische experts. Van lichamelijk herstel na de bevalling (hallo naweeën en nachtelijk zweten) tot aan die rollercoaster van emoties, slaapgebrek, het soms moeten wennen aan het moederschap en terug gaan naar werk. Gebaseerd op wetenschappelijke kennis, met bijdragen van 25 experts en rijk aan checklists en praktische tips biedt How About Mom moeders houvast en herkenning. How About Mom, het eerlijke moeder-boek is een onmisbare gids voor moeders.

Wil je How About Mom: het eerlijke moeder-boek lezen? Via deze link kun je het boek online kopen. Uiteraard ligt de derde editie ook in diverse boekhandels en kinder- of cadeauwinkels.

Fotocredits: Joyce Kamerbreek

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief