how about mom boek vakantie
11/08/2023

How About Mom: het eerlijke moeder-boek op vakantie

Wat worden we toch blij van jullie vakantiekiekjes met ons boek! Wij – Anna en Frederieke – schreven het boek dat we zelf graag hadden willen lezen tijdens onze zwangerschap en kraamtijd. Het is fantastisch dat er al duizenden exemplaren verkocht zijn én dat How About Mom: het eerlijke moeder-boek zelfs een plekje in de koffer krijgt.

Blijf vooral jullie heerlijke foto’s met het How About Mom boek met ons delen, vinden we leuk. Hieronder een aantal sfeerfoto’s van ons boek op vakantie. Wij genieten mee 🍹🌞

Duizend dagen dagboek

Naast How About Mom: het eerlijke moeder-boek publiceerden we het Duizend dagen dagboek. Ook ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte: één dagboek om de mijlpalen van je baby en je eigen journal als moeder bij te houden. Blijf ons ook vooral jullie foto’s sturen van het Duizend dagen dagboek, ook op vakantie.

How About Mom boek mee op vakantie

how about mom boek stories
how about mom op vakantie
how about mom eerlijke moeder-boek insta

Het eerste jaar als moeder

Het eerlijke moeder-boek vertelt hoe magisch, prachtig en onvergetelijk de kraamperiode en het eerste jaar moederschap is. En het is ook eerlijk over de uitdagingen: de onvermijdelijke identiteitscrisis, het soms moeten wennen aan het moederschap en de mogelijke schuldgevoelens. Van lichamelijk herstel na de bevalling (hallo naweeën en nachtelijk zweten) tot aan die rollercoaster van emoties. Hoe ga je om met slaapgebrek, veranderende relaties en terug gaan naar werk?

Meer lezen?

Momhack: maak jouw fotoboek tíj́dens de vakantie

Dagboek: de eerste vakantie met je baby

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen