Frederieke & Anna Jacobs
09/05/2020

How about mom app: meer dan vijftienhonderd downloads op dag 1

Onze missie is om alle moeders de beste support te bieden in hun kraamperiode en het eerste jaar als nieuwe moeder. Met veel trots lanceerden we afgelopen week How about mom app, zowel voor iOS als Android. Het resultaat? Meer dan 1500 downloads op één dag, de How about mom app steeg naar positie 10 in de beste Nederlandse (gratis) apps in de categorie Gezondheid & fitness en was Trending in de Apple Store. Wauw!

“Waarom heeft niemand me dat verteld?” Iedere nieuwe moeder kan een voorbeeld noemen van iets wat ze graag had willen weten over haar kraamtijd of over moeder worden. Over herstellen van een bevalling, haar lichamelijke gezondheid en die enorme achtbaan van emoties. Als je ons al wat langer volgt, weet je dat dit de aanleiding was om een bedrijf te starten in 2019 en de eerste app te lanceren die jou als (aanstaande) moeder centraal stelt.

Honderden ideeën

Dit is niet het eindpunt, maar slechts het begin. We hebben nog honderden ideeën die we zouden willen realiseren. Functies voor de app die op de planning staan, die we samen met de doelgroep (jij!) hebben getest en waar we in geloven. Een uitbreiding van content: How about mom Class wordt een prachtig aanbod van alles wat jij nodig hebt om voor jezelf te kunnen zorgen. Er zijn een aantal mooie cursussen in ontwikkeling, gericht op borstvoeding, sporten na de bevalling en houden van je lichaam.

We lopen ook over van inspiratie en ideeën om vaders te betrekken bij de app en bij nieuwe producten. Want niets is zo belangrijk voor de hechting met jullie baby, jullie relatie en jouw gezondheid, als een betrokken vader.

Eerst champagne

Maar voor nu genieten we van dit succes. Van de 1500 downloads voor iOS en Android op dag één, van de tientallen persoonlijke reacties van voor ons onbekende vrouwen en moeders die zich gezien en gesteund voelen door ons product. Van de kaartjes, bloemen, appjes en shout-outs van alle vriendinnen, familieleden en lieve mensen om ons heen, die in dit bedrijf geloven en hun vrienden, familie en geliefden over How about mom vertellen.

Maandag weer hard aan het werk! Nu: genieten. En champagne drinken.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen