Little Creations
21/12/2022

Momhack: voor knutselfanaten en inspiratieloze moeders

Auteur

Datum

Categorie

Share

Producten of diensten die ons leven als moeder makkelijk maken: daar worden wij blij van. In onze rubriek Momhack delen we dit soort pareltjes. Deze week: de knutselboxen van Little Creations. 

Ik heb een dochter die dol is op knutselen. Geen enkele kartonnen doos of lege wc-rol verdwijnt in de oud papierbak. Eerst moeten er vlinders, prinsessen en huisjes van worden gemaakt. Ze wordt dolgelukkig van stapels gekleurde papiertjes, mooie potloden, lijm of – de holy grail – glitters.

Toen ik voor het eerst het concept van Little Creations tegenkwam, wist ik direct dat dit perfect zou zijn voor haar. En voor mij. Ik kan soms lichtelijk jaloers door de feed van creatieve Pinterest moeders scrollen. Wat een inspiratie en geduld en hoe kom je toch aan al die materialen?! 

Little Creations

Bij Little Creations koop je all-inclusive knutselboxen met alle benodigdheden en handige instructiekaarten. Je hebt boxen in de leeftijd 2+, 3+ en 6+ en speciale thema boxen, waarmee je bijvoorbeeld een eigen poppenhuis, brandweerkazerne of sprookjesbos bouwt. Hoe leuk!

Wat ik overigens ook een geweldige uitkomst vind, zijn de kinderfeestboxen. Voor alle kids individuele pakketjes met benodigde materialen en uitleg hoe ze hun maskers, sieradenkistje of zeemeerminnenstaart moeten maken. 

De creaties in de knutselboxen zijn bijzonder en origineel en je krijgt precies de materialen aangeleverd die je nodig hebt (zodat je niet honderd halve potjes verf, opgedroogde lijm en pakken papier in je kast hebt liggen). 

Lekker samen knutselen

Als fans van Little Creations vinden we het super leuk dat we jullie een korting van 15% mogen weggeven op een knutselbox naar keuze. Gebruik hiervoor de code howaboutmom15. 

Meer lezen?
Momhack: stressvrij shoppen voor de kids
Momhack: dít product gebruiken wij overal voor

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief