EYDA
12/04/2024

Mom’s favorites: EYDA

Ken jij EDYA? Dit Deense merk werd in 2018 opgericht door Mette Lyngholm, een moeder en fanatiek sporter. Bij EYDA begrijpen ze dat we ons comfortabel willen voelen tijdens het sporten, maar ook dat mooie sportkleding bijdraagt aan onze motivatie en zelfvertrouwen tijdens het sporten. In deze Mom’s favorites delen we een paar van onze favoriete EYDA items.

Anna 2.0 Ultralights Tights

Dit is één van de weinige ‘normale’ sportleggings die je zowel tijdens als na je zwangerschap met veel comfort kunt dragen. De Anna 2.0 Ultralights Tights heeft een band om de heupen die omhoog of omlaag gedragen kan worden en waar geen strak elastiek in zit. Hierdoor is het ook een perfecte legging om in de kraamperiode te dragen: wel wat extra ondersteuning, maar geen knellende banden om je buik.
Ook top: deze legging is gemaakt van een dikke stretchy stof die niét doorschijnt. Ik herhaal: een fijne sportlegging die niet doorschijnt. Hoera!

EYDA

Nina High Support Sports Bra

Niks zo vervelend als een heen en weer zwiepende boezem tijdens het sporten. Deze Nina High Support Sports Bra geeft zoals de naam al doet vermoeden extra ondersteuning en houdt alles goed op z’n plek tijdens het bewegen. Ook in het begin van je zwangerschap kan soms wat extra support voor extra gevoelige of ronduit pijnlijke borsten heel prettig zijn. Groeien jouw borsten door je zwangerschap? Dan kun je deze Nina in maat verstellen zodat ‘ie comfortabel blijft zitten. 

EYDA

Sporten na de bevalling: wanneer en hoe?

Freja Tee

Mijn favoriete sport t-shirt is de Freja Tee van EYDA. Dit shirt is gemaakt van een extreem lichte en luchtige stof en is daardoor super comfortabel om te dragen tijdens het sporten. Het shirt heeft een fijne, losse pasvorm (je kunt hem dus gewoon in je eigen maat bestellen) én is verkrijgbaar in allerlei te leuke kleurtjes.

EYDA

Josefine Top

Liever een meer klassieke fitness top? Dan is de Josefine Top een aanrader. Deze top heeft een strakke pasvorm en is gemaakt van een comfortabele, rekbare stof.

EYDA

Linnea Running Shirt

Hebben we nog hardlopers in ons midden? Zo ja, dan is het Linnea Running Shirt een aanrader. Dit hardloopshirt zit namelijk super comfortabel doordat hij iets wijder bij je buik en heupen valt. Er zit een opening bij de mouwen, zodat je je shirt over je handen kunt trekken als je het koud hebt buiten. Is het warm, dan open je de rits in je hals of stroop je de mouwen makkelijk op.

EYDA

Sporten tijdens de zwangerschap: waar let je op?

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen