Mom's favorites juli
28/07/2023

Mom’s Favorites: juli

In deze maandelijkse serie lichten we de favoriete producten en diensten van ons team van dit moment uit. Zowel voor onze baby en kids als voor onszelf als nieuwe en ervaren mama’s.

Picknickleed van de HEMA

Mom's favorites juli

Ideaal voor onderweg, op het strand of in het park, maar ook voor in je eigen tuin of thuis op het balkon: dit grote, fluffy picknickkleed van de HEMA. Het kleed heeft een dikke vulling en een waterafstotende onderkant. Door de coating kun je het picknickkleed ook gebruiken op een iets nattere ondergrond. Erg geschikt voor deze druiligere zomer in Nederland… Je kunt hem makkelijk oprollen en meedragen én hij is nu afgeprijsd!

Zachter dan zacht door Drunk Elephant

Mom's favorites juli

Ik heb veel bodyscrubs geprobeerd en durf te zeggen dat ik nu écht mijn favoriet heb gevonden: de Sugared Koffie Almond Milk Body Scrub van Drunk Elephant. De hoofdingrediënten van deze scrub zijn koffie zaadolie (vandaar de heerlijke koffiegeur), ruwe suiker (dat werkt exfoliërend en smelt snel) en een mix van amandelolie en gemalen amandelen (hello gevoede, zachte huid!). De scrub is absoluut niet goedkoop (zoek vooral even online naar aanbiedingen!), maar ik vind het de prijs zeker waard. 

Maak het jezelf gemakkelijk met HelloFresh

Mom's favorites juli

Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar met het starten van de zomervakantie – en het wegvallen van de structuur van school etc. – merk ik dat ik twee standen heb: óf ik kijk ernaar uit om uitgebreid te koken of BBQ’en óf ik heb helemaal nergens zin in. Daarom is HelloFresh ook deze weken mijn beste vriend. Ik stel mijn menu samen met een combinatie van makkelijk & snel en uitgebreide recepten én voegde er een BBQ-box toe. Zo lekker én gemakkelijk. Je kunt ook kiezen voor fijne brunch- of ontbijtboxen. Vergeet niet: jij mag het óók even wat rustiger aan doen! 🙂 

Als trouwe fans zijn we blij met onze samenwerking met HelloFresh én met het feit dat we jullie van een kortingscode mogen voorzien. Met de kortingscode MOMHELLO85 bespaar je €85 euro op de eerste vier boxen. Dit geldt voor nieuwe HelloFresh’ers, maar ook voor oude – als je meer dan een jaar geleden je abonnement hebt opgezegd althans.

Grote hydrofiele doek van Meyco

Mom's favorites juli

Ik ga letterlijk nergens heen zonder grote hydrofiele doek, zeker in de zomermaanden. Zo’n grote doek kan zorgen voor schaduw, een zacht bedje of een zandvrije speelplek. Je kunt jouw kindje ermee afdrogen of hem of haar inwikkelen voor een dutje. Ik vind deze hydrofiele doeken van Meyco heel fijn. Ze zijn lekker groot (120 x 120) gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in fijne, frisse kleurtjes. 

Dag donkere kringen met Garnier

Mom's favorites juli

Het is aan mijn gezicht af te zien dat ik al zes maanden geen één nacht heb doorgeslapen. Het is niet dat we dramatische nachten hebben, maar er zijn wel nachtvoedingen of peuters die besluiten wakker te worden. Een week op vakantie zónder kids doet vast wonderen voor mijn wallen, maar deze eye patches van Garnier zijn een goed alternatief. Ze kosten €2,99 voor een setje van twee maskers (1 per oog) en ik merk direct verschil nadat ik de patches een kwartiertje op heb gehad. Een aanrader dus wat mij betreft! 

Waterplezier met Whale

Mom's favorites juli

Ja, dit is zo’n vondst: Whale de watersproeier! Je sluit deze walvis aan op de tuinslang en vervolgens kunnen je kindjes eindeloos door de kleine watersproeiers heen lopen en springen. Ik heb voor deze sproeier van BS Toys gekozen, omdat de Walvis is gemaakt van tarwestro. Dat is een plantaardig, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Tarwestro is ook composteerbaar en laat geen giftig afval achter.

Meer lezen?
Mom’s Favorites: juni
Mom’s Favorites: mei

In deze serie kunnen producten of diensten worden uitgelicht waar How About Mom een commerciële samenwerking mee heeft. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld een commissie ontvangen. Je kunt erop vertrouwen dat wij alleen met partners samenwerken waar wij écht fan van zijn en dat de meningen die wij hier delen persoonlijk en oprecht zijn.

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen