Mom’s favorites mei
27/05/2023

Mom’s Favorites: mei

In deze maandelijkse serie lichten we de favoriete producten en diensten van ons team van dit moment uit. Zowel voor onze baby en kids als voor onszelf als nieuwe en ervaren mama’s.

Gepersonaliseerde sieraden

Verzorgen, voeden, vermaken: het is een eindeloze – maar dankbare – to do-lijst. Daarom verdienen wij als mama’s goud voor het werk dat we iedere dag verrichten. MAMALOVES begrijpt dat. Dit Nederlandse bedrijf, opgericht door Katrien de Ruijter, maakt de mooiste, gepersonaliseerde sieraden. Armbanden, kettingen en bedels met naam, initialen, vingerafdruk, geboortebloem – of zelfs het handschrift – van onze geliefden.

De initialen van mijn zoontjes draag ik met deze prachtige 14K coin-ketting om mijn nek. Ik vind het een mooi idee om ze op deze manier altijd dicht bij me te hebben, ook als we niet samen zijn. Overigens, als ze oud genoeg zijn om een echte (mooie, haha) tekening te maken, wil ik deze graag vast laten leggen in een MAMALOVES illustration ketting. Hoe leuk is dat!

Good to know: tot en met 31 mei krijg je met de kortingscode howaboutmom23 15% korting op de gehele collectie van MAMALOVES (inclusief de 14K goud sieraden)

Heerlijk wassen

Mom’s favorites Mei

Onze nieuwste ontdekking zijn de fijne bars van het mooie duurzame merk HappySoaps waarmee je direct bijdraagt aan een plasticvrije wereld! Wist je dat je met 1 Bar maar liefst minimaal 3 plastic shampoo flessen bespaard? 

Ik gebruikte de afgelopen weken Baby en Kids Shampoo en Body Wash Bar Aloë You Very Much en de Baby en Kids Shampoo en Body Wash Bar Little Sunshine voor mijn zoontjes en de You’re One in a Melon shampoo bar en de Chamomile Relaxation conditioner bar.

Voor mijn jongste gebruikte ik de Aloë Bar. Voor het eerste gebruik moet je de zeep even goed nat maken en daarna kan je je kindje er fijn mee inzepen. Extra fijn: de zeep prikt niet in de oogjes en ruikt echt heerlijk! En je kunt de bar voor zowel het haar als de huid gebruiken. De huid voelt daarna super zacht aan. Voor mijn oudste van vier jaar gebruikte ik de ‘Little Sunshine Bar’. Hij vond het geweldig leuk om ermee te spelen en zichzelf ermee in te zepen! Ook deze Bar ruikt weer heerlijk en zorgt voor een fijne, zachte huid. Ik vind de bars van HappySoaps ook ultiem voor op vakantie, want ze zijn makkelijk en compact om mee te nemen.

Goed om te weten: HappySoaps heeft niet alleen Bars voor het haar, maar ook voor je lichaam en het gezicht. Daarnaast kun je ook Tandpasta Tabs in hun assortiment vinden: een plasticvrije vervanging voor de traditionele plastic tube tandpasta. Ook tof: bij HappySoaps scoor je ‘cleaning tabs’. Deze taps voeg je toe aan een spray fles met water om vervolgens 750ml schoonmaakmiddel te maken.

In bad met Moby

Mom’s favorites Mei

Toen mijn jongste jarig was, hebben we dit als cadeau gekregen en nu gun ik iedereen een Moby! Niet alleen is hij al fantastisch om te zien, maar het badderen en haartjes wassen gaat een stuk makkelijker. Moby werkt een beetje als een emmer: je giet er water in en door het hengsel gooi je het water gemakkelijk leeg over het hoofdje van je kindje! Door de 4 kammen in de buik van Moby ontstaat er een gelijkmatige waterstroom. Hierdoor kan je je kindje goed afspoelen zonder dat er een harde straal ontstaat. Er zit een zachte lip aan Moby en als je die op het hoofdje van je kindje zet, dan komt er geen water en vooral geen zeep, wat bij ons altijd een drama was, in de oogjes. En je schuift Moby na afloop zo in de vaatwasser, zodat hij nog even lekker zelf verder kan zwemmen 😉

Leuke tip: bij De Kleine Zebra is de Moby nu in de aanbieding!

Klaar voor rokjesdag

Wie op Instagram zit kán ze bijna niet gemist hebben: de scheermesjes van Estrid. Ook ik werd geïnfluenced en schafte een set aan… En nu doe ik het terug! Want er is geen woord over gelogen, dit zijn echt top scheermesjes. Voor mij is het feit dat ik om de drie maanden een nieuwe set mesje opgestuurd krijg een goede stok achter de deur om mijn scheermesjes zo nu en dan om te wisselen, want dat liet ik normaal gesproken versloffen (met botte mesjes als resultaat). 

De scheermessen van Estrid liggen fijn in je hand, scheren lekker smooth en zien er ook nog eens fraai uit. Afhankelijk van hoe vaak en hoeveel je scheert, kun je aangeven hoe vaak je nieuwe mesjes wilt ontvangen. Als je nu bestelt krijg je 70% korting op de starterskit.

Matching bikini met je mini

Mom’s favorites Mei

Wie is er nog meer een sucker voor matching items met je kids? Bij C&A hebben ze nu matching moeder & dochter bikini’s en ik ben fan. Voor mijn dochter Olivia en mijzelf heb ik deze knalroze bikini’s gekocht (hoe leuk is dat topje voor haar, met mouwtjes). Ze hebben ook een gestreepte variant, waarbij jij een gestreepte bikini hebt en je dochter een gestreept badpakje. Cute! 

In deze serie kunnen producten of diensten worden uitgelicht waar How About Mom een commerciële samenwerking mee heeft. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld een commissie ontvangen. Je kunt erop vertrouwen dat wij alleen met partners samenwerken waar wij écht fan van zijn en dat de meningen die wij hier delen persoonlijk en oprecht zijn.

Meer lezen?
Mom’s favorites: februari
Mom’s Favorites: maart
Mom’s Favorites: C&A

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen