ondergoed na bevalling
17/11/2023

Wat draag jij in de kraamtijd?

5 dagen ín bed, 5 dagen óp het bed en vijf dagen óm het bed. Zo luidt het advies uit de Ayurveda voor een spoedig herstel na de bevalling. Kortom: de eerste twee weken na de bevalling breng je zoveel mogelijk in, op en rond het bed door. Wat kun je nog meer doen om jouw herstel na de bevalling te bevorderen? Kiezen voor kledingstukken die jouw support en comfort bieden in de kraamtijd. Bijvoorbeeld speciaal ondergoed voor na de bevalling. 

Ondergoed na de bevalling

Na de bevalling wil je maar één ding: zorgen dat wat je aantrekt ruim genoeg is en fijn zit. Noppies heeft een speciale collectie postpartum ondergoed. Dit naadloos ondergoed is gemaakt van een ondersteunde stof en geeft steun op precies de juiste plaatsen. Bijvoorbeeld door een extra sterke voering rondom de taille. Hierdoor helpt dit ondergoed jou bij jouw herstel na de bevalling. 

Postpartum kleding

Naast het ondergoed voor na de bevalling, heeft Noppies in haar collectie ook andere kledingstukken die zijn ontworpen met het oog op postpartum comfort en support. Deze kledingstukken zijn voorzien van extra support voor het herstellende lichaam. Denk bijvoorbeeld aan leggings met een hoge taille die je buik en onderrug ondersteunen.

ondergoed na bevalling

Voedingskleding

Hoewel (borst)voeding geven een heerlijke manier is om extra huid-op-huid contact te hebben, zul je dit misschien altijd met ontbloot lijf willen of kunnen doen. Ook als je straks na de kraamtijd lekker met de baby op stap wilt, is het kiezen van goede en comfortabele kleding waar je ook onderweg in kunt voeden wel zo fijn. Tenslotte zul je in de eerste dagen na de bevalling last krijgen van stuwing, waardoor een stevige en ondersteunende BH heel prettig is. Hoe kies en koop je een voedingsbh? Daar vertellen we in dit artikel alles over. Mocht je van plan zijn om te gaan kolven, dan kan een kolfbh voor jou interessant zijn. In de Noppies Maternity Essentials collectie zit een kolf-bh, waarmee je handsfree kunt kolven. 

Zacht en luchtig

In de Noppies Maternity Essentials collectie vind je allerlei postpartum essentials die zijn gemaakt van SENSIL Breeze materiaal. Deze stof houdt je lijf koel, droog en comfortabel. Wel zo fijn met al die gezellige hormonale zweten na de bevalling. Een absolute aanrader uit de SENSIL breeze collectie is deze naadloze slip: ideaal ondergoed na de bevalling. Het mooie van de nieuwe collectie van Noppies is dat de kleding zo is ontworpen dat je deze ook na de bevalling kunt blijven dragen. Daarmee bedoelen we dus niet alleen de kraamperiode, maar ook daarna.

ondergoed na bevalling

Neem de tijd

Een belangrijk advies dat Noppies aan alle nieuwe mama’s mee wilt geven – en waar wij ons volledig bij aansluiten – is deze. Neem jouw rust. Gun jouw lijf de tijd om te herstellen. Om te wennen aan het nieuwe moederschap. Een prachtige, maar uitdagende 24/7 baan. Vergeet die oude jeans en draag vooral kleding die jou lekker laten voelen en jouw lijf bij deze grote klus zo goed mogelijk ondersteunt.

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met onze partner Noppies.

Meer lezen?
Investeren in zwangerschapskleding?
Zwangerschapskleding inspiratie: 5x stijlvolle & stoere outfits

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen