SUPS
10/09/2023

Terug in de gezonde modus komen? Dit is een goede eerste stap

Ik ga eerlijk zijn: deze zomervakantie heb ik praktisch alle gezonde gewoontes overboord gegooid. Zeker tijdens de roadtrip die we als gezin maakten door Spanje en Frankrijk. Iedere ochtend pain au chocolat bij het ontbijt, minimaal een fles rode wijn per dag en van sporten kwam weinig terecht. Op dat moment heerlijk, maar eenmaal thuis merkte ik de impact van het minder goed voor mezelf zorgen. Tijd voor verandering! 

Selfcare en ik zijn niet altijd de beste vrienden. Er zijn maanden waarin ik een perfect visitekaartje voor How About Mom ben (‘als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor je kinderen zorgen’) en er zijn maanden dat ik eh, alles behalve dat ben. Wat ik vaak zie gebeuren is dat ik bij veel drukte – met name door werk – één voor één mijn goede gewoontes laat vallen. Genoeg slapen? Toch weer nachten doorhalen. Voldoende bewegen? De stappenteller telt er 2000 op een goede dag. Voldoende ontspanning? Werk kan toch ook ontspannend zijn… Niet doordeweeks drinken? Ah, één wijntje kan toch? Zo stort langzaam mijn gezonde kaartenhuis in elkaar. 

Netjes iedere ochtend supplementen

Gelukkig kan dat kaartenhuis weer opgebouwd worden. Ik weet inmiddels dat ik met de juiste mindset mezelf weer in de gezonde modus kan krijgen. Bij mij begint het eigenlijk met een eerste, simpele stap. Iedere ochtend weer netjes mijn supplementen slikken. Ik gebruik drie supplementen van SUPS. De RISE, een multivitamine, de REVIVE, een booster voor je weerstand en immuniteit (ideaal nu de scholen weer zijn begonnen) en ALIVE, een pre- en probioticum. Deze simpele handeling, mijn eerste gezonde keuze van de dag, zet me direct op de goede koers. Wat volgt is een positieve vicieuze cirkel. Ik voel me energieker, dus krijg weer zin om te sporten. Door het sporten slaap ik beter én voel ik me meer gemotiveerd om gezonder te eten, waardoor ik me lekkerder in mijn vel voel. Van buiten én van binnen. 

SUPS

Een supplement is natuurlijk geen magische pil, maar ze kunnen wel wonderlijk veel voor je doen. Meer energie, een betere huid en stevigere nagels, je hormonen meer in balans, een energieker gevoel, een betere nachtrust of een minder opgeblazen gevoel. Kortom, ze kunnen jou ondersteunen bij het behouden van een gezonde levensstijl, hoe dit er voor jou ook uitziet. 

SUPS uitproberen?

Mocht jij nog niet bekend zijn met de supplementen van SUPS, maar wel de behoefte hebben om ook ondersteund te worden in het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen, dan mogen we je 20% korting bieden op jouw eerste bestelling. Voeg Howabout20 toe als kortingscode aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Kies je direct voor een abonnement, dan krijg je met de kortingscode howabout30 zelfs 30% korting.

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking met onze partner SUPS.

Meer lezen?
Maartje van SUPS: ‘Mijn dromen en doelen hangen met drie pijlers samen: mijn gezin, mijn onderneming en zelfzorg’
Review: mijn herstel na de bevalling met SUPS

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen