Anna review SUPS
25/05/2022

Een maand met SUPS: ‘Waarom ben ik niet eerder begonnen?’

‘Ruim een week nadat ik door mijn eerste voorraad SUPS heen ben, voel ik ineens het verschil. Hè, waar is mijn energie gebleven? Waarom voel ik me ineens weer zo… zo… bleh?’

Of je nu fulltime, parttime of voor jezelf werkt: de combinatie werken en moederschap kan soms behoorlijk uitdagend zijn. Je hebt energie nodig om je werk goed te kunnen doen én om voor je kinderen te zorgen. Ik krijg ook weleens de vraag: hoe doe je dat allemaal? Dan grap ik meestal ‘hard werken en weinig slapen’, maar tegelijkertijd kampte ik soms met zo’n futloos en uitgeput gevoel. Daar moest verandering in komen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de rest van mijn gezin. 

Voordat ik SUPS leerde kennen had ik niet zoveel met voedingssupplementen. Ik las er soms wel goede dingen over, maar kwam nooit echt in de verleiding om het zelf uit te proberen. Bij SUPS was dat direct een ander verhaal. De supplementen van SUPS zijn niet alleen ontwikkeld door een (ondernemende) moeder, maar ze zijn ook volledig gericht op de immuniteit, vitaliteit en hormoonbalans van vrouwen en moeders. Kortom: ze bevatten precies wat wij als moeders nodig hebben om ons beter in ons vel te voelen.

Hormonaal voel ik me vrij stabiel, maar ik mistte begin dit jaar energie. Misschien herken je dit gevoel als moeder wel: je wordt ‘s ochtends wakker en bent eigenlijk gewoon nog steeds moe. Hoewel je weet dat gezond(er) eten, naar buiten gaan en meer bewegen je helpen om dat futloze gevoel te verminderen, heb je ook daar de energie niet voor. Kortom, een vicieuze cirkel die je moet zien te doorbreken. 

Zijn SUPS iets voor mij?

Ik besloot om een maand de All in One Bundle van SUPS uit te proberen. In die bundel zitten drie supplementen gerichten op moeders: de multivitamine RISE, de antioxidant REVIVE en BALANCE voor hormonale rust. Je neemt deze drie supplementen in tijdens een maaltijd en met voldoende water. Omdat er wordt aangeraden om niet direct koffie te drinken na het innemen van de SUPS, besloot ik om de supplementen ‘s avonds in te nemen. Wat ik echt een eye opener vond is dat je de capsules ook open kunt maken en de inhoud door je yoghurt of sapje kan roeren als je dat prettiger vindt. 

Natuurlijk hoop je dat je na het innemen van de eerste capsule direct als een Marvel figuur de energie door je lijf voelt stromen. Da’s natuurlijk niet helemaal realistisch, maar evengoed merkte ik sneller dan verwacht resultaat. Dat futloze gevoel bij het opstaan werd minder, ik kreeg energie om wél met die goede voornemens aan de slag te gaan en raakte weer in een betere flow. Ik kon mijn SUPS inmiddels zelfs ‘s ochtends innemen, want had mijn kop koffie niet meer nodig om überhaupt van start te kunnen gaan. Ook merkte ik dat het me ‘s avonds weer makkelijker afging om nog even een paar uurtjes door te knallen zodra de kids in bed lagen. Of dat nu voor werk, even sporten of iets anders op de to do lijst was. 

review SUPS

Goed zorgen voor jezelf, zodat je ook goed voor je kindje kan zorgen

Grappig genoeg kwam het besef wat SUPS voor me hadden gedaan pas de week nadat ik door mijn eerste voorraad heen was. Ineens voel ik het verschil. Hè, waar is mijn energie gebleven? Waarom voel ik me ineens weer zo… zo… bleh? Hoewel ik met sporten en beter op mijn voeding letten in een goede flow was gebleven, voelde ik duidelijk hoe mijn energie niveau weer dropte en ik minder lekker in mijn vel zat. 

Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en zit SUPS in mijn dagelijkse routine. Als ik nu af en toe futloos ben, heeft dat er vooral mee te maken dat ik mijn werk voor How About Mom vaak verkies boven mijn nachtrust. Ik begrijp dat je kunt denken: wat kan zo’n supplement nu voor mij betekenen? Daar was ik voorheen ook niet snel van overtuigd. Nu zou ik je willen zeggen: probeer het in ieder geval eens een maand uit. Het kost je omgerekend 1,90 per dag en je gaat sneller dan verwacht een verschil merken. Geen futloze mama meer, maar een energie en vrolijke vrouw die goed voor zichzelf zorgt en daardoor goed voor haar kindje(s) kan zorgen. 

Kennismaken met SUPS?

We vinden het heel erg leuk dat we jullie ook kennis mogen laten maken met SUPS en jou 20% korting mogen bieden op jouw eerste bestelling. Voeg Howabout20 toe als kortingscode aan je winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Kies je direct voor een abonnement, dan krijg je met de kortingscode howabout30 zelfs 30% korting.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met onze partner SUPS.

Meer lezen?
Ik ben zo moe van het moe zijn, jij ook?
Eveline over continue verantwoordelijkheid als moeder: ‘Soms lastig dat je die niet kan uitzetten’

Gratis een wekelijkse update?

How About Mom nieuwsbrief: korting, tips en de beste gelezen verhalen