leven ouders makkelijker
24/06/2023

Zo maakt HelloFresh ons leven als ouders nóg iets makkelijker

Begin dit jaar startte ik met een goed voornemen: meer rust in de avondspits thuis. Het kwam nog te vaak voor dat ik op weg naar de BSO nog snel langs de supermarkt moest sprinten om daarna met hongerige kindjes om me heen aan het eten te beginnen. Naast de maaltijdboxen kun je bij HelloFresh tegenwoordig allerlei lekkere en makkelijke extra’s bestellen. Daarmee maakt HelloFresh ons leven als ouders nog makkelijker.

Goed, als onderdeel van dat goede voornemen besloten we in januari dus om te gaan koken met HelloFresh. Vier tot vijf avonden per week, soms voor het hele gezin, soms alleen voor ons twee. Voordat ik zelf met HelloFresh begon, was ik wat huiverig ergens aan vast te zitten. Er zijn soms weken waarin we allebei een of twee avonden niet mee eten of juist met z’n allen ergens heen gaan: dan vind ik het niet handig om een volledige maaltijdbox te ontvangen. Ik kwam erachter dat je heel gemakkelijk van week tot week je box kunt aanpassen – meer of minder gerechten of personen – of de box volledig op pauze kunt zetten als het een week of maand niet goed uitkomt. 

HelloFresh Markt

Inmiddels is HelloFresh niet meer alleen van de maaltijdboxen, maar bestel je naast jouw boxen ook allerlei andere producten. Bijvoorbeeld lekkere bakboxen (carrot cake energy balls, anyone?), fruitboxen en boxen om kleine hapjes of lunches te maken. In het weekend bestelden we meestal geen HelloFresh, maar daar is verandering in gekomen. Je kunt nu namelijk ook een complete BBQ-box bestellen, vol met verschillende soorten vlees, groentes om te grillen, aardappelen om te poffen, ingrediënten voor verse sausjes enzovoort. De lazy ass pizza-night is net iets minder lazy, doordat we af en toe een pizzabox bestellen en samen (of met de kids erbij) thuis pizza’s maken. 

Helemaal geen zin in de supermarkt? Zelfs eieren, melk, yoghurt, kaas, brood, wijn of biertjes én zelfs een complete borrelplank kun je aan jouw wekelijkse HelloFresh bezorging toevoegen. Je hoort het: jullie leven als ouder is nóg wat makkelijker geworden. 

leven ouders makkelijker

Ik zei het eerder en ik zeg het opnieuw: HelloFresh maakt mijn leven écht een stuk relaxter. Ik vind koken heerlijk en neem hier graag tijd voor, maar soms heb ik niet de headspace om te bedenken wat we nu weer gaan koken en van boodschappen doen ben ik niet de grootste fan. Ik vind het heerlijk om op maandagochtend mijn box bezorgd te krijgen en de koelkast in te richten, plus te bedenken welke gerechten ik op welke avond ga maken. De ‘snel klaar’-recepten voor de avonden waarop die rustige avondspits toch niet zo rustig is, de ‘familie’-recepten als we met z’n allen eten en de uitgebreide recepten als ik zin en tijd heb om langer in de keuken te staan. 

Ook rust in de avondspits?

Als trouwe fans zijn we blij met onze samenwerking met HelloFresh én met het feit dat we jullie van een kortingscode mogen voorzien. Met de kortingscode MOMHELLO85 bespaar je €85 euro op de eerste vier boxen. Dit geldt voor nieuwe HelloFresh’ers, maar ook voor oude – als je meer dan een jaar geleden je abonnement hebt opgezegd althans. 

Meer lezen?
Minder vlees eten? Dit kan jou helpen
Boodschappen op de stoep of een vers bereide maaltijd
Een fijne start van de week: dít zijn jullie tips

How About Mom in jouw inbox?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief